Gävle: Väpnat rån mot Bilagan

FOTO: ROGER NILSSON
FOTO: ROGER NILSSON

Strax före klockan 17 på fredagskvällen utsattes restaurang Bilagan för ett väpnat rån. Det var två gärningsmän som kom in och hotade personalen med stickvapen samt ett skjutvapen. De kom över en okänd summa kontanter innan de försvann på cykel. Ingen person skadades fysiskt vid rånet.

Polisen söker er som kan ha sett något av händelsen:

Polisen är intresserad av ALLA IAKTTAGELSER OCH UPPGIFTER i området runt restaurangen Bilagan, Hattmakargatan, Ruddammsgatan och  mot Staketgatan samt platsen där cyklarna stått (invid Arkitektkopia).

Har DU vistats i området innan, under eller efter rånet är vi intresserade av att få kontakt med dig. Även om du har annan information om rånet. Rånet inträffade ca kl 1653.

Ring polisen via 114 14 och uppge att du vill lämna uppgifter om rånet som har diarienummer 2102-K2284-14 skriver polisen.

Uppdaterad 23.00

 

ANNONS