Ljusdal: Försvunnen hittades nedkyld

Polisen

 

Polisen fick på kvällen in en anmälan om en försvunnen person i Ramsjö. Den försvunne mannen var 84 år gammal senast synlig vid 17-tiden. När Polisen anlände till Ramsjö hade ett flertal personer redan börjat leta efter honom. Senare på kvällen hittades mannens plånbok på Kvarnsjön nordväst om Ramsjö. Plånbokens anträffadeplats blev därefter utgångpunkt i det fortsatta arbetet och vid 23-tiden anträffades mannen vid Tväringsåns utlopp till Kvarnsjön. Han var kraftigt nedkyld och transporterades till en intilliggande bostad. Han överlämnades sedan till ambulanspersonal för fortsatt vård. Polisen vill rikta ett stort tack till alla personer som på något sätt var delaktiga i arbetet med att leta efter mannen. Utan ER hjälp hade Polisens förutsättningar att snabbt hitta honom kraftigt försämrats. Polisen misstänker inget brott i samband med mannens försvinnande skriver Gävlepolisen i ett pressmeddelande. Enligt en patientskaderapport från Gävle sjukhus så är mannens skador allvarliga.

Uppdaterad 9.00

Har du ett nyhetstips? SMS/MMS till 070-5545943

 

ANNONS