Söderhamn: Kvinna bortrövad – flera gripna

En kvinna i 25-årsåldern blev vid 19-tiden på lördagskvällen bortförd från sitt hem i Söderhamn.

En stor polisinsats inleddes med patruller från Söderhamn, Bollnäs och Gävle. Man sökte efter den bil som skulle ha setts lämna adressen med kvinnan. En polispatrull uppmärksammade bilen komma ut från Hakke gård i Hagsta och fick stopp på bilen på E4:an i höjd med Högbacka.

I bilen fanns en kvinna och en man som greps misstänkta för brottet. Eftersom den bortförda kvinnan inte fanns kvar i bilen fortsatte sökandet vid rastplatsen i Hagsta, där kunde en polispatrull gripa ytterligare två män.

Även kvinnan anträffades i anslutning till rastplatsen, kvinnan var chockad men fysiskt oskadd. Polisen har spärrat av brottsplatsen för teknisk undersökning.

Brottsrubriceringen är grovt hemfridsbrott och människorov.

ANNONS