Söderhamn: Stulet släp i brand på E4

FOTO/TEXT: DANIEL SJÖHOLM
FOTO/TEXT: DANIEL SJÖHOLM

Vid kl 02:30 larmades polis och räddningstjänst till en brand i en släpvagn på E4 strax norr om Söderhamn. När man anlände till platsen fann man en brinnande släpvagn men inga personer i närheten av denna. Räddningstjänsten släckte snabbt branden som uppstått i ett hjul och när polisen kontrollerade registreringsnumret visade det sig att släpet tillhörde Norrala IF som har en anläggning inte så långt från platsen.

På släpet fanns en gräsklippare, vertikalskärare samt en kompressor som misstänks ha stulits tillsammans med släpvagnen. Då en skärm var inböjd mot där hjulet tidigare satt har tjuvarna förmodligen backat emot något varpå hjulet låste sig och gick varmt när man åkte från platsen. Det finns i nuläget ingen misstänkt för stölden.

 

ANNONS