Sundsvall: 19-åring skottskadad i Bergsåker

FOTO: GOBITEN.SE
FOTO: GOBITEN.SE

Vid 20.30-tiden på fredagskvällen larmades flera polispatruller och ambulans till en skottlossning på en adress i Bergsåker utanför Sundsvall. Det visar sig att en 19-årig man blivit skjuten på adressen. Han fördes till sjukhuset i Sundsvall där hans tillstånd betecknas som kritiskt enligt polisen. Ett område kring fastigheten spärrades av för teknisk undersökning.

Polisens vakthavande befäl i Västernorrland Marcus Grahn säger att två män har gripits misstänkta för inblandning i händelsen. Flera av de inblandade är sedan tidigare kända av polisen säger Grahn och tillägger att flera vittnesförhör hållits.

Uppdatering 8.45

Polisen meddelar på lördagsmorgonen att ytterligare personer har gripits i ärendet, totalt sitter nu fem anhållna misstänkta för delaktighet i brottet. Fyra greps i närområdet och en greps i trakten av Härnösand. Alla gripanden gick lugnt tillväga.

 

ANNONS