Stockholm: En skadad vid båtbrand i Stäket

FOTO: DAVID SPAK / SPAKSMEDIA
FOTO: DAVID SPAK / SPAKSMEDIA

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades strax efter 09.30 på söndagsmorgonen till Enköpingsvägen norr om Stockholm efter ett larm om en båtbrand.

Det var strax efter 09.30 som larmet om en båtbrand i Mälaren inkom. Båten började brinna mellan Bonäsbadet och Stäketbron. Efter att branden utbrutit drev båten i riktning mot sjömacken, men en segelbåt kom till undsättning.

En person befann sig ombord på motorbåten när den började brinna. Personen ska ha fått brännskador på händerna rapporterar Aftonbladet. Den drabbade personen fördes till sjukhus med ambulans. Båten drogs i land i närheten av Bonäsbadet där den senare bärgades med hjälp av en lastbil. Det är oklart hur branden startat.

ANNONS