Finspång: Ung kvinna misstänks ha mördats

FOTO: NIKLAS LUKS
FOTO: NIKLAS LUKS

Vid 13.30-tiden på torsdagen gjordes en husrannsakan av Östergötlandspolisen i en bostad på Stora Allèn i Finspång. I samband med denna husrannsakan hittar polisen en unga kvinna i 20-årsåldern avliden i bostaden.

Tekniker samt rättsläkare kallades till platsen för undersökning av brottsplatsen. Lite tidigare under natten så greps en man i 30-årsåldern i samband med en anlagd brand i en fasad på en annan adress i Finspång. Ingen person skadades i branden säger polisen. Enligt Polisens presstalesman Fredrik Kliman kan händelserna var sammankopplade med varandra.

På grund av förundersökningssekretess så lämnas ingen mer information i ärendet just nu. Ytterligare information kan lämnas imorgon fredag under en pressträff i polishuset i Norrköping.

Klockan 14 på fredagen kommer personal från Finspångs familjeteam samt företrädare från kommunens Posom-grupp att finnas i Bildningen på Finnvedsvägen 4. Man kommer vara på plats så länge som det behövs. Mer information finns på Finspångs kommuns hemsida.

ANNONS