Gävle: Kvinna blev av med pengar vid bankomat

Vid 01-tiden natten till söndagen bestals en kvinna på kontanter vid en uttagsautomat i centra Gävle. Mannen som eller tjuven rättare sagt stod intill henne vid automaten och när pengarna ploppade ut ryckte han åt sig kontanterna och sprang snabbt från platsen.

Men ett vittne som fanns på platsen och såg det hela tog upp jakten och tjuven hanns ikapp vid en restaurang i närheten där han grips och hålls kvar till polisen anländer. Vittnet som sprang ikapp tjuven är löpare på kort medeldistans och hade inga större problem att hinna ikapp.

Han anhölls under natten för stölden säger vakthavande befäl vid Gävlepolisen Fredrik Nilsson.

TÄNK PÅ! När man gör uttag ut automater är det viktigt att skydda sin kod och vara vaksam på andra personer som rör sig i närheten.

 

ANNONS