Gävle: Har du sett Robin 22 år?

FOTO: PRIVAT
FOTO: PRIVAT

Polisen i Gävle söker 22-åriga Robin från Gävle. Han är försvunnen sedan natten mellan den 25 och 26 april. Anmälan till polisen på den försvunne inkom klockan 20:55 den 26 april.

Vid kartläggning av den försvunne 22-åringen har det framkommit att han under kvällen den 25 april har varit på en fest i Skutskär. Han lämnade festen tillsammans med sina kamrater och kom till Gävle efter midnatt klockan 00:00.

När sällskapet kom till Gävle gick man till olika platser. Strax efter klockan 01:00 har en vän talat med den försvunne på telefon och då är den försvunne i Gävle.

Vid kontroll av den försvunnes samtalslista på mobiltelefon, har det framkommit att hans mobiltelefon har befunnit sig i närheten av Gävle Strand vid Alderholmen under natten.

Polisen och Kustbevakningen inriktade sig under måndagen den 27 april att söka i området kring Alderholmen både på land och i vatten. Sökningarna gav inget resultat.

Missing people har även de sökt efter den försvunne mannen i Gävle.

När Missing people befann sig vid Södermalmstorg under måndagen så kom det fram en man och berättade att han hade sett ett par skor flyta i Gavleån. Mannen hann uppge att han arbetade vid Gävle kommun men man fick inga uppgifter om mannen.

Polisen önskar komma i kontakt med den okände mannen för att få reda på vart han hade sett skorna flyta i Gavleån och vilken tidpunkt det var.

Polisen fortsätter sökandet efter den försvunne 22 åringen. Alla fastighetsägare i centrala Gävle uppmanas att kontroller ev. förråd av olika slag som någon kan ha tagit sig in i och blivit inlåst.

Signalement
Vid försvinnandet var 22 åringen klädd i, vinröd T-shirt, mörkröd tröja och mörka jeans. På huvudet bar han en mörk keps med siffran 8 i fronten.

Kontakt med polisen
Uppgifter om den försvunne 22-åringen eller om den okände man som polisen önskar komma i kontakt med kan göras på telefon 114 14 och hänvisa till ärende 5000-K501582-15
skriver polisen i ett pressmeddelande.

ANNONS