Gävle: Stort sökpådrag efter försvunnen 22-åring

FOTO: ROGER NILSSON
FOTO: ROGER NILSSON

En stor sökinsats pågick på måndagen i Gävle efter den 22-åring som varit försvunnen sedan natten mot söndagen.

Senast mannen sågs var vid restaurang Interpool vid två-tiden natten mot söndagen. Polis och kustbevakning har under måndagen sökt i området kring Alderholmen och Gavleån, dock utan resultat. En mobilmast i närheten är den senaste kontakten med den försvunne mannens mobiltelefon enligt uppgifter till P4 Gävleborg. Man uppmanar också fastighetsägare att undersöka utrymmen såsom källare och förråd.

Missing People anordnade en skallgång som utgick från Södertorg klockan 17. Ett hundratal personer anslöt till skallgången och man har sökt både i stan och i terrängen. Vid 22-tiden pågick fortfarande insatsen. och ännu finns inga uppgifter om att 22-åringen är återfunnen.

Missing People Sweden:s Facebooksida finns efterlysning med bild. (länk)

ANNONS