Finspång: Misstänkt rattfylla utan körkort i olycka riksväg 51

FOTO: ARKIV
FOTO: ARKIV

Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats om en singelolycka på riksväg 51 utanför Finspång.

Larmet inkom klockan 19.13 och olyckan skall ha inträffat nära Hällestad mellan Finspång och Sonstorp. Enligt de första uppgifterna skulle en personbil ha gått av vägen och voltat intill Östentorps busshållplats.

Flera av de anmälare som ringt om olyckan uppgav att föraren verkade påverkad av någonting. När polisen kom på plats och kontrollerade föraren verkade han drogpåverkad. Han blåste dessutom positivt i polisens alkometer. Mannen, som är i 50-årsåldern, hade tidigare fått sitt körkort återkallat. Han är nu misstänkt för både rattfylleri och grov olovlig körning. Ingen person kom till skada vid olyckan.

 

ANNONS