Gävle: 20-åring skjuten vid Hemlingby köpcentrum

FOTO: ROGER NILSSON
FOTO: ROGER NILSSON

Strax efter midnatt, natten mot tisdagen, inkom larm om skottlossning vid Hemlingby köpcentrum i Gävle.

Flertalet polispatruller och ambulans skickades till platsen. Vid framkomst påträffas en man med skottskador. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade skador i underben och fördes med ambulans till sjukhus för vård av sina skador. Polisen kunde hålla ett kort förhör med mannen innan han transporterades till sjukhuset.

Brottsplatsen spärrades av och en kriminalteknisk undersökning samt förhör pågår. Ingen person har ännu gripits för gärningen.

Polisen är mycket angelägna av att komma i kontakt med personer som har rört sig i området vid midnatt. Har du passerat platsen, hört skott eller har andra iakttagelser att lämna, kontakta polisen på telefon 114 14.

ANNONS