Norrköping: Greps efter biljakt i Atrium

FOTO: NIKLAS LUKS
FOTO: NIKLAS LUKS

Vid 20.20-tiden fick polisen samtal om att det var någon form av bråk vid en adress i Hageby i Norrköping.

När polisen kom till platsen flydde gärningsmännen platsen i bil. Ett kortare efterföljande ska ha inletts och på en gång- och cykelbana vid Trumpetaregatan i Atrium fick man stopp på bilen genom att blockera vägen. De båda gärningsmännen försökte då fly undan polisen till fots. En av dem kunde gripas i samband med stoppet.

Flertalet polispatruller kallades till platsen för att söka efter den andre gärningsmannen som visade sig vara efterlyst och anhållen i sin frånvaro i Gävle. Exakt hur ärendet rubriceras är vid skrivandets stund oklart, men förmodligen faller det under olaga hot.

Gärningsmännens bil skadades vid stoppet och fick bärgas från platsen.

ANNONS