Södertälje: Hittad död i utbrunnen bil – polisen utreder mord

FOTO: PONTUS STENBERG / STENBERG MEDIA
FOTO: PONTUS STENBERG / STENBERG MEDIA

Natten mot fredagen larmades räddningstjänst och polis om en brinnande bil på Fornhöjdsvägen i Södertälje.

Larmet inkom klockan 01.24 och när brandkåren anlände till platsen möttes dom av en övertänd bil. Branden släcktes och ärendet överlämnades till polisen som enligt LT.se ska ha misstänkt att branden varit anlagd och därför upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

På morgonen fick ärendet dock en annan vändning när förbipasserande tyckte sig se en människa i den utbrunna bilen. Det var en mamma med sina barn som var på väg till skolan när de gjorde den makabra upptäckten, skriver LT.se. Ett av barnen såg något sticka ut från rutan bakom förarplatsen, det var en fot och på marken låg en sko. Polis larmades till platsen och kunde konstatera att det var en människa och att denne var avliden.

Platsen spärrades av och en förundersökning avseende mord inleddes. Bilen är tagen i beslag och vid 12.30-tiden hävdes avspärrningarna.

ANNONS