Södertälje: Svår olycka med lastbil på motorvägsbron

FOTO: SÖREN NILSSON
FOTO: SÖREN NILSSON

Vid 02.30-tiden natten till midsommarafton larmades räddningstjänst, polis samt ambulanser till en singelolycka med lastbil på motorvägsbron över Södertälje kanal. Det var en lastbil med släp som av okänd anledning körde av vägen och välte.

I samband med detta så har fordonet kilats fast i bron och det kommer att bli ett komplicerat bärgningsarbete på platsen. Det är oklart om eller vilka skador som exakt uppstått på bron och man vet inte när man kommer att kunna släppa på trafiken igen i södergående riktning mot Nyköping.

Två personer  skadades och fördes till sjukhus men deras skador är inte kända för Nyhetswebben. Bron kommer att besiktigas av Trafikverket innan man kan besluta om när trafiken kan släppas på, en del skador vet man har uppstått på bron.

ANNONS