Skara: Fastklämd efter singelolycka på väg 184

FOTO: JOHAN SJÖSTRÖM / JSSNYHETSBILDER.NU
FOTO: JOHAN SJÖSTRÖM / JSSNYHETSBILDER.NU

Vid 16.30-tiden inträffar en singelolycka på länsväg 184 i höjd med Händene utanför Skara.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. Där kunde man konstatera att en bilist kört av vägen, voltat över en mindre väg och ut på ett fält. Bilen blev sedan liggande på taket och enligt uppgift skall föraren ha suttit kvar fastklämd i bilen. Räddningspersonalen fick klippa upp taket på bilen för att kunna plocka ut den drabbade på ett säkert sätt. Föraren, en man i 50-årsåldern, fördes med ambulanshelikopter till Skaraborgs sjukhus i Skövde för vård av okända skador.

Inga andra personer skadades i olyckan, men en personbil träffades av ett löst föremål och fick vindrutan krossad.

Vägen var avstängd i samband med räddningsarbetet med långa köer som följd..

ANNONS