Norrköping: Körkortslös hamnade i diket på E4

FOTO: NIKLAS LUKS
FOTO: NIKLAS LUKS

Vid klockan 23.15 på söndagskvällen inkom larm om bil i diket på E4 mellan Norrköping och Linköping.

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till platsen. I södergående och i strax före trafikplats Lövstad hade inringaren sett en bil i diket med en person i. Vid framkomst kunde man konstatera att en bil av okänd anledning gått av vägen. I samband med olyckan revs en del av viltstängslet ner.

Föraren, en man som färdades ensam i bilen, klarade sig oskadd och hade tagit sig ut ur bilen själv. Enligt uppgift ska han ha saknat körkort och dessutom blåst positivt i polisens alkometer varför han nu är misstänkt för rattfylleri. Mannen förnekade att han skulle ha kört bilen vid olyckstillfället.

Vägen stängdes av en kortare stund under räddningsarbetet.

ANNONS