Gävle: Kvinna knivrånades på sin bil

FOTO: ROGER NILSSON
FOTO: ROGER NILSSON

Vid åttatiden på måndagsmorgonen larmade en kvinna polisen efter att ha blivit rånad på sin personbil vid Oskarsplan i Gävle.

Flera polispatruller skickades till platsen. Kvinnan, som är i 55-års åldern, berättade att hon skulle parkera sin bil vid förskolan på Oskarsplan och sedan gå till sin arbetsplats som ligger i närheten. Då dyker en man upp och visar en kniv samtidigt som han tvingar av henne bilnycklarna. Kvinnan chockades, men skadades inte fysiskt.

Den tillgripna bilen i fråga är en grön Ford Fiesta.

Polisen tror att mannen kan ha befunnit sig på platsen en stund innan brottet och man är intresserade av eventuella iakttagelser på Oskarsplan under morgonen. Har du sett bilen eller något som kan sättas i samband med rånet? Ring polisen på 114 14 eller 112 om det är akut.

ANNONS