Gävle: Blixthalka på E16 och E4

Under torsdagsmorgonen har det larmats om flera avåkningar på både E4 mellan Gävle och Söderhamn där bl a två lastbilar kört av vägen. Oklart om ev personskador.

Sedan inträffade en trafikolycka på E16 mellan Gävle och Falun där en personbil kolliderade med en plogbil. Enligt uppgifter har ingen skadats allvarligt i olyckan.

Nyhetswebben träffade en lastbilsförare för ett åkeri i Småland och han håller inte inne på orden gällande snöröjningen och halkbekämpningen på E4 som han trafikerar varje vecka mellan Småland och Västernorrland. Han sade helt enkelt att han trodde man var van med snö i Norrland men att åka genom bla Gävleborg är ju ingen trevlig resa under vintertid säger åkaren till till Nyhetswebben och varför i hela friden håller man inte efter vägarna när man vet att det går att salta avslutar han.

 

 

ANNONS