Gävle: Uppdatering misstänkt människorov

FOTO: ARKIV

Polisen har under fredagen kommit fram till nya uppgifter efter gårdagens misstänkta försök till människorov i Gävle. Det finns flera vittnen till händelsen som utspelades på Nygatan mellan Brända bocken, Bankhuset och Swedbank. Flera av dessa har spelat in händelsen på sina telefoner samt tagit kort.

Polisen vill komma i kontakt med er som har dessa filmer samt bilder, detta kan hjälpa polisen framåt i utredningen. Just nu kan man inte styrka något försök till människorov utan misstanken i nuläget är rubricerad som misshandel.

Samtliga inblandade i händelsen är kända av polisen sedan tidigare, en 24-åring sitter anhållen i ärendet. Den som blev utsatt under gårdagen dvs målsägande har polisen inte kommit i kontakt med.

Med anledning av detta så vill polisen att du som sett något av händelsen kontaktar polisen på telefon 11414 och ange ärende 5000-K319470-17.