Trelleborg: Bilar i krock på Gislövs strandväg

FOTO: CASPER JOHANSSON

Strax före klockan nio på söndagsmorgonen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka på Gislövs Strandväg i Trelleborg.

Två personbilar hade kolliderat och en av de drabbade befarades ha skadats.

– Bilarna kommer österifrån. Den ena ska svänga ner till vänster till orienteringstävlingen som pågår här och blir påkörd bakifrån av den andra, säger Leif Brobeck, insatschef på räddningstjänsten i Trelleborg, till Trelleborgs Allehanda.

Då föraren av bilen klagade på nacksmärtor klippte man loss taket för ett utföra ett så kallat säkert uttag. Han fördes senare med ambulans till sjukhus. Båda bilarna fick grova plåtskador och var tvungna att bärgas från platsen.

Vägen var avstängd under räddningsarbetet.

ANNONS