Älvkarleby: Flicka allvarligt skadad efter olycka

FOTO: ROGER NILSSON

Vid klockan 16.18 på onsdagen larmades räddningstjänst, polis, ambulans samt ambulanshelikopter till en olycka med lastmaskin på en gång i Älvkarleby kommun i norra Uppland. Där har en ung flicka på något sätt blivit påkörd av en lastmaskin.

Man gjorde hjärt och lungräddning på platsen och den unga flickan fördes senare i helikopter till Akademiska sjukhuset i Uppsala för vård. För Nyhetswebben är det oklart hur allvarligt skadad flickan är.

Platsen för olyckan har spärrats av för teknisk undersökning.

Uppdatering 10/8: Polisens presstalesman Christer Nordström vid Polisen i region Mitt säger i ett pressmeddelande flickan som skadades svårt har avlidit. Familjen som chockades mycket svårt av händelsen tas nu om hand.

ANNONS