Härnösand: Försvunnen 17-åring återfunnen

FOTO: GOBITEN

Vid 20.50-tiden på söndagskvällen anmäldes en 17-årig pojke saknad i Ramvik utanför Härnösand. Han såg senast på sin bostadsadress på Höstvägen.

Ett stort sökpådrag pågår i området, bland annat med hjälp av helikopter och hundförare. Även Missing People har involverat sig i insatsen.

Man är väldigt mån om att pojken hittas snarast, han har en sjukdomsbild i botten i form av diabetes, han har inte ätit mat sedan lunchtid på söndagen och det finns risk att pojken hamnar i koma om han inte hittas snart.

Även fjällräddningen deltar i sökandet efter pojken.

Uppdatering
Vid 17-tiden meddelade polisen att pojken var återfunnen. Han hittades vid en väg utanför Härnösand av polis efter tips från allmänheten. Han uppges efter omständigheterna må bra och befinner sig nu hos sin familj.

ANNONS