Trosa: Lastbilar i olycka på E4 vid Sillekrog

FOTO: SÖREN NILSSON

Vid klockan 07.15 på tisdagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en trafikolycka på E4 strax norr om Sillekrog. Det var i den södergående riktningen som två lastbilar stötte ihop med varandra. Olyckan inträffade i höjd med ett vägarbete där filerna går ihop till mötestrafik under tiden den andra riktningen är avstängd under vägarbetet.

En person chockades, men det är oklart om någon behövde sjukhusvård. I samband med räddningsarbetet så uppstod långa köer på platsen.

Uppdatering
På grund av att en mängd diesel läckt ut kommer vägen att stängas av för sanering. Avstängningen kommer att vara cirka 30 minuter och preliminär starttid är klockan 11.30. Alternativ färdväg är väg 800 och vidare väg 525 till Hölö, då påfarten från Vagnhärad är avstängd på grund av vägarbete.