Gävle: Larm om trafikolycka på E16 / E4

FOTO: ROGER NILSSON

Vid sextiden på måndagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en trafikolycka på E16 vid påfarten till E4 norrgående vid trafikplats Gävle västra. När räddningstjänsten kom fram till den befarade olycksplatsen visade det sig inte vara någon olycka.

Anledningen till att bilen med släp stod där var ett motorhaveri och räddningstjänsten stannade på platsen tills en bärgare anlände samt fick bort bilen och släpet.

Larm om trafikolycka i Skutskär

Tidigare på morgonen strax efter klockan fem inkom larm om en trafikolycka i Skutskär. Enligt en inringare som enligt polisen trodde sig se två bilister kolliderat på en parkering visade sig vara en ren “synvilla”.

Räddningstjänst och polisen lämnade platsen utan vidare åtgärd.

ANNONS