Gävle: Kvinna överfallen i Andersberg – Polisen söker vittnen

FOTO: ROGER NILSSON

Vid klockan 23.40-tiden på onsdagskvällen larmades ett flertal polispatruller till Vändkretsen i Andersberg i Gävle. Där har en kvinna som var ute på promenad av oklar anledning överfallits av enligt de inledande uppgifterna av flera män.

Polisen uppger nu att det rör sig om två män säger polisen till Gefle Dagblad. Kvinnan har då slagits ner till marken har då misshandlats svårt. Hon fördes med ambulans till sjukhus för vård.

Dessa har två män har slagit henne med någon form av tillhygge och man har tagit på kvinnan på ett sådant sätt att man nu rubricerar ärendet som grov misshandel och sexuellt ofredande. Man har även hotat kvinnan inte anmäla detta till polisen så gärningsmännen misstänks nu för olaga hot utöver dessa gärningar.

Polisen vill komma i kontakt med vittnen som varit på Vändkretsen mellan klockan 23.00 och midnatt, du kanske rentav vet vilka dessa män är, ring polisen DIREKT på telefon 11414.

Polisen har dock valt att inte lämna ut något signalement på männen i nuläget.