Gävle: Man skadad efter skottlossning på Nordost

FOTO: ROGER NILSSON

Vid 21-tiden på måndagskvällen larmades flera polispatruller till en adress på Nordost mitt i centrala Gävle efter larm om skottlossning. Väl på plats så anträffar man en man som är skadad, mannen som är runt 20 år förs med ambulans till sjukhus för vård.

Det är oklart dock hur allvarligt skadad mannen är. Polisen har spärrat av ett stort område på platsen. Just nu finns ett stort antal polispatruller på platsen och arbetar.

Strax efter klockan 23 så anlände polisens tekniker till platsen och dem har påbörjat sitt arbete med den tekniska undersökningen.

Ungefär samma tid inträffade en trafikolycka i samma område och på platsen fanns tungt beväpnad polis som bla visiterade personer vid olycksplatsen. Det är dock oklart om det finns något samband mellan de två händelserna.

Mannen som skadades hittades utomhus.

 

ANNONS