Götene: Polisen söker efter försvunnen 14-åring

FOTO: JOHAN SJÖSTRÖM

Polisen söker sedan måndagen den 5/3 efter en försvunnen 14-årig flicka som försvann spårlöst från sitt hem i Götene.

Polisen fick in anmälan om försvinnandet vid 16.30-tiden på måndagseftermiddagen och sedan dess har en stor sökinsats pågått. Polisen har även fått förstärkning från hemvärnet som tillsammans med flera hundpatruller söker i terrängen kring flickans bostad och i närområdet.

En ledningsplats har upprättats vid idrottsplatsen Silbohof vid riksväg 44 i utkanten av Götene varifrån sökinsatsen leds. I skrivande stund har man inga spår efter flickan. Under onsdagen har försvarsmakten anslutit med en helikopter som bistår i sökandet.

Polisen har i nuläget ingen misstanke om att något brott ligger bakom försvinnandet, men är ändå naturligtvis angelägna om att hitta 14-åringen så snart som möjligt.

Om du har några tips som kan leda framåt i sökandet, kontakta polisen på 114 14.

ANNONS