Västerås: Skott avlossade mot villa i Brottberga

Strax före klockan tre natten till söndagen larmades ett flertal polispatruller samt ambulans till en ville belägen i Brottberga i Västerås. Där har en eller flera okända gärningsmän avlossat flera skott mot en villa.

I villan så låg ett par samt deras små barn och sov när skotten avlossades mot en ytterdörr till villan. Polisen håller nu under söndagen på med teknisk undersökning på platsen och villan bevakas av polisen.

Ingen av de boende kom till skada säger Daniel Wikdahl presstalesman vid polisen i region mitt på polisens hemsida. Tidigare avlossades skott mot en polismans villa även det i Västerås men enligt polisen ser man inget samband just nu utan man utreder denna händelse som en isolerad händelse.

Polisen är intresserade av iakttagelser från vittnen i området från natten, det kan t ex kan röra sig om fordons- eller personrörelser. Den som har något att berätta ombeds ta kontakt med 114 14.

 

 

ANNONS