Norrköping: Olycka stoppade trafiken på riksväg 51

FOTO: NIKLAS LUKS

Strax före klockan tio larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på riksväg 51 utanför Norrköping.

Mellan Eriksbergsrondellen och trafikplats Ingelsta hade två personbilar kolliderat. Enligt de första uppgifterna skulle en av de inblandade bilarna ha blivit påkörd bakifrån. I samband med olyckan hamnade en av bilarna i diket. Den andre blev stående illa till på vägen. Två personer ska ha drabbats, båda var ute och oskadda när räddningspersonalen anlände till platsen.

Olyckan inträffade i riktning mot Norrköping. Under räddnings- och saneringsarbetet var vägen avstängd med långa köer som följd. Vid 10.30-tiden hade räddningstjänsten lyft undan bilen som stod på vägen och trafiken kunde släppas på igen. När bilarna ska bärgas kommer det åter bli begränsad framkomlighet.

ANNONS