Vaggeryd: Trailerdragare i krasch med skyddsfordon

FOTO: MATTIAS LANDSTRÖM

På måndagseftermiddagen inkom larm till SOS om lastbilsolycka på E4 i Vaggeryds kommun.

Larmet inkom klockan 14.30 och räddningstjänst, ambulans samt polis skickades till platsen. I södergående riktning och strax efter Krängsbergs trafikkontrollplats var två lastbilar inblandade i en trafikolycka. På vägsträckan där olyckan inträffade utfördes nån form av vägarbete och det ska ha varit en trailerdragare som av okänd anledning kört in i ett skyddsfordon, en TMA-bil. En av chaufförerna fick vård av ambulanspersonal på plats, men det finns inga uppgifter om att denne är förd till sjukhus.

Klockan 15.40 meddelade polisen att trafiken flöt sakta förbi olycksplatsen. Bärgare är på plats och vägen kan komma att stängas av totalt under bärgningsarbetet.

ANNONS