Gävle: Flera olyckor i halkan under natten och morgonen

Under natten har flertalet singelolyckor inträffat i länet. Vid 00.20-tiden inträffade en singelolycka på E16 vid trafikplats Forsbacka. Det var vid påfarten mot Sandviken som en personbil körde av vägen.

Senare under morgonen strax efter 6.30 kom larm om en singelolyckan på E4 söder om Gävle syd där en bilist körde av vägen och hamnade i diket. I bilen färdades fem personer och ingen skadades allvarligt.

Strax före 8.30 larmades om en singelolycka på E16 väster om Hofors. Vid avfarten till Barkhyttan så hamnade en bilist i diket. De båda som färdades i bilen hade själva tagit sig ur bilen innan räddningstjänst kom fram.

Vid lunchtid inkom larm om ny singelolycka på länsväg 272 norr om Ockelbo. Det var mellan Lingbo och Ockelbo som en bilist kört av vägen och voltat ner i diket. Oklart om någon skadades i den olyckan.

I samtliga olyckor har ingen skadats allvarligt.

 

ANNONS