Gävle: Kvinna till sjukhus efter trafikolycka

FOTO: NYHETSWEBBEN

Vid 7.50-tiden på fredagsmorgonen larmades räddningstjänst, polis och ambulans till en trafikolycka på Parkvägen i Gävle. Det var vid en korsning mellan Lantmäteriet och Kristinaplan som en mopedist körde på en kvinna i 65-årsåldern.

Kvinnan som skadades var vaken och talbar när räddningsenheter kom till platsen. Hon fördes med oklara skador till Gävle sjukhus för vård. Hennes tillstånd gjorde att polisen inte kunde höra kvinnan på platsen utan man gör det i ett senare skede.

Föraren av mopeden en man som är runt 50 år chockades av olyckan och olisen har inte kunnat höra honom. Polisen har tagit mopeden i beslag och man skriver anmälan mot mopedisten som misstänks för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppskada och grov olovlig körning.

Inget ytterligare fordon var inblandat i olyckan.

ANNONS