Vara: Personbil voltade på E20

FOTO: JOHAN SJÖSTRÖM

Vid 10-tiden på fredagsförmiddagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka på E20 mellan Skara och Vara.

I södergående riktning i höjd med Kvänum hade en personbil kört av vägen och voltat ner i diket. I bilen färdades två personer som enligt polisen fördes till sjukhus för omplåstring och ska ha klarat sig med lindriga skador.

I samband med räddningsarbetet var vägen i södergående riktning mot Göteborg helt avstängd. När trafiken skulle släppas på efter cirka 40 minuter uppstod nya problem. Ett lastbilsekipage som tvingades väja i samband med olyckan hade kommit utanför vägbanan och kan inte ta sig upp på egen hand. Då sträckan där olyckan inträffat är enfilig kan ingen trafik passera förbi lastbilen och det är fortsatt stopp på i södergående riktning på E20 fram tills dess att en tungbärgare kommit på plats och kan dra upp lastbilen.

Trafiken i norrgående riktning påverkas inte.

ANNONS