Ludvika: Polisen misstänker människorov

Polisen söker sedan helgen 15-åriga Emelie som är hemmahörande i Ludvika. Hon har varit saknad tidigare men inte så lång tid som denna gång. Därför har polisen nu inlett en förundersökning med anledning av Emelies försvinnande.

Förundersökningen rubriceras som människorov. Det finns en historik med tidigare försvinnanden från flickan, men inget så här långvarigt. Det initiala syftet med hennes resa antas ha varit att träffa någon kille. Emelie är mycket godtrogen. De senaste iakttagelserna kommer från Storvik i Gästrikland, där flickan tros ha varit synlig i anslutning till järnvägsstationen under eftermiddagen.

Den 15-åriga Emelie har blont hår, och var vid försvinnandet iklädd en svart blus med volanger, svarta byxor och Nike-skor. Hon bar sannolikt en brun/beige ryggsäck skriver polisen.

Upplysningar och eventuella iakttagelser om den försvunna Emelie, och eventuellt sällskap till henne, tas tacksamt emot via tel: 11414, man kan så klart ringa 112 om man tror sig se flickan.

ANNONS