Om Nyhetswebben

Nättidningen Nyhetswebben har funnits sedan 2007. Fokus ligger på nyheter och händelser där vi, genom våra anslutna fotografer eller läsare, har bilder från platsen. Vill du dela med dig av en bild så är du mer än välkommen att bidra till innehållet på Nyhetswebben. Notiser och nyheter skrivs ut i mån av tid och består till största del av pågående eller nyligen avslutade händelser där uppgifterna oftast är knapphändiga.

Arbetet med Nyhetswebben drivs till största del ideellt och sidan fungerar som en plats för att marknadsföra nyhetsbilder. Vi betalar därför inte för ej beställt bildmaterial och genom att skicka bilder ger du oss rätten att publicera dessa utan kostnad. Glöm inte att skriva vilken bildbyline du vill ha om du inte vill vara anonym.

Citera oss gärna, men ange alltid oss som källa. Text och bilder som publiceras på Nyhetswebben är skyddade enligt lagen om upphovsrätt.

Bildmaterial skickas till: bilder@nyhetswebben.se. Du kan också ladda upp din bild genom att klicka här.

Pressutskick, annonsförfrågningar och annan information skickas till: info@nyhetswebben.se

Du följer väl oss på sociala medier? Om inte så hittar du oss här: Nyhetswebben på Facebook, Nyhetswebben på Twitter & Nyhetswebben på Google+. På Facebook lägger vi bara ut bildnyheter och annan samhällsviktig information såsom t.ex. strömavbrott, översvämningar och efterlysningar. På Twitter och Google+ får du rubbet.

Har du övriga frågor eller vill komma i kontakt med oss nås vi (gärna via sms) på telefon 0705097090 (Niklas) eller 0705545943 (Roger).

Det går också bra att kontakta oss via formuläret nedan. Du kan alltid vara anonym och vi garanterar dig källskydd.

Namn

Telefon (valfritt)

Epost (valfritt)

Ditt nyhetstips eller meddelande